Kommentteja

Peter Erofejeff

Maajoukkueilla energiset eväät

Energiahuollolla on suoritukseltaan pitkäkestoisessa golfissa suuri merkitys. Oikeanlaisen energiatason ylläpitäminen korostuu erityisesti kilpagolfissa, jossa kilpailut kestävät normaalisti useita päiviä ja jossa myös henkinen rasitus vaikuttaa voimakkaasti energiatasoon. Naisten ja miesten maajoukkueet ovat ottaneet yhdeksi energiahuollon apuvälineeksi käyttöönsä SSP Golf -energiapatukat, jotka on suunniteltu erityisesti juuri golfareille. Patukat sisältävät sopivan määrän kaloreita ja vapauttavat hitaasti energiaa optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. "Olemme testanneet energiapatukoita ja todenneet ne sekä hyviksi että toimiviksi. Patukat on otettu käyttöön sekä naisten että miesten maajoukkueissa", sanoo naisten maajoukkueen valmentaja Mikael Mustonen. SSP Golf -energiapatukat soveltuvat kaikentasoisille golfareille ja niitä myydään monilla golfklubeilla ja pro shopeissa.

Mikael Mustonen
Liittovalmentaja


Peter Erofejeff

SSP Golf patukat on mun 15 maila bägissä. Golf pelinä on jo itsessään niin vaikea peli, että oma enegiataso ja mentaali pitää olla kunnossa kierroksen aikana. SSP Golf patukat hoitavat tämän energiapuolen minulle. Olen syönyt urani aikana paljon patukoita ja juuri sen takia maku ja laatu ovat tärkeitä minulle. SSP patukoissa nämä molemmat ovat maailmanluokkaa. Minun golfkierros eväs on ehdottomasti SSP Energy patukat. Helposti laatua.

Peter Erofejeff
Golf Player, European Challenge Tour


Peter Erofejeff

SSP -patukat vie kielen ja nälän mennessään :D ne on ollu niin hyvä "minilounas" kisakierroksella.

Annika Nykänen
Golf player, LET Access Series


Peter Erofejeff

"SSP:n golfareille suunnitellut patukat ovat auttaneet minua pitämään vireystilan ja keskittymisen huipussaan aina kierroksen viimeisille reille asti, jotka ovat kilpailun kannalta ne kriittisimmät. Lisäksi pisteet kotiin siitä, että patukat maistuvat herkullisilta!"

Sanna Nuutinen
Golf Player, Ladies European Tour ja LET Access Series